Welcome

Forum for Armortek Owners to Meet, chat and share knowledge. You are advised to check 'official advice' before carrying out any modifications.
User avatar
John Sander
Posts: 21
Joined: Thu Jul 12, 2007 11:21 am
Location: UK
Contact:

Post by John Sander » Mon Jul 23, 2007 6:20 pm

Gill and Mark and Mark - any chance that links could have a different colour to the default black? It would make them stand out so aiding navigation. Thanks.
Kampgruppe vonAbt :: Dedicated to the Art

Roland Wallick
Posts: 146
Joined: Sun Jul 15, 2007 12:22 pm
Location: MD United States

Post by Roland Wallick » Tue Jul 24, 2007 12:46 pm

Seems to be a little slow here latley. Must be the rain. I hope you guys dry out soon, looks real bad over there. Good luck.
If your not living on the edge, your taking up to much space.

Roland Wallick
Posts: 146
Joined: Sun Jul 15, 2007 12:22 pm
Location: MD United States

Posting trouble

Post by Roland Wallick » Sat Jul 28, 2007 1:40 pm

Ive been having problems posting latley, when I hit the submit button it gives me an 'invalid session' message. I may have to submit it as many as 10-15 times to get it to go thru.

User avatar
Roland Mann
Posts: 174
Joined: Thu Jul 12, 2007 4:45 pm
Location: Stavenow, Germany

Post by Roland Mann » Mon Jul 30, 2007 5:13 pm

Hi all,

having same problems with SUBMIT button. Only is in section WANTED and SALE. Tried 10 time or more and it is logging me out with no submitting. Any idea what to do ?

Roland
Der Weg ist das Ziel.

User avatar
Roland Mann
Posts: 174
Joined: Thu Jul 12, 2007 4:45 pm
Location: Stavenow, Germany

Post by Roland Mann » Mon Jul 30, 2007 5:26 pm

OK, it worked out after 14 trials now. As well I used the PREVIEW button
before this time . It probably made the difference.

Roland
Der Weg ist das Ziel.

Post Reply