Tracks

Forum for discussion relating to the T34
Post Reply
User avatar
leesellars
Posts: 926
Joined: Thu Jul 12, 2007 11:19 am
Location: Nottingham

Tracks

Post by leesellars » Sun Oct 16, 2011 4:59 pm

Hello Chaps

I have noticed today when i tried to start the track that there was no wire in to attach the pins in :!: . Where do you get 1mm wire from :?: :?:

Lee
http://www.Facebook.com/newthorpemodels
Dont hit me so early in the morning with those negative waves.
Listen carefully i shall say this only once.
If its not broke dont fix it.
Ich Hatt Einen Kameraden

phil fitzpatrick
Posts: 2020
Joined: Sat Dec 12, 2009 3:38 pm
Location: Sambourne uk

Re: Tracks

Post by phil fitzpatrick » Sun Oct 16, 2011 6:40 pm

Hi Lee
I used the wire from B&Q in the Garden section,they sell it by the coil.
The Silver stuff though not the soft geen stuff.
I had 2 sizes in the garage one was about 1.3mm and the other was about
1.4mm.
They sell both sizes but I used the thinner one it was a perfect size.
Its stouter stuff than the green harder to bend so was just right.
I put some pic's on eraly on in my postings when I did mine.
Cheers
Phil

Post Reply